Spelskapet inleder samarbete med Activision

Evenemang, Spelskapet 2: Safe Space Jam

IMG_9056

Vi som arrangerar Spelskapet gör allting ideellt och ur egen ficka. Det kräver hårt arbete och att vi försöker skapa underverk med få resurser. Vi förlitar oss till stor del på hjälp från andra. Därför är vi extra glada över vår nya samarbetspartner.

Activision är ett av de äldsta och största företagen inom spelbranschen med titlar som Destiny, Call of Duty, Tony Hawk’s Pro Skater och Skylanders. Deras stöd till Spelskapet och en mer inkluderande spelkultur är ovärderligt.

De har donerat spel som tittare och deltagare på Spelskapet kommer att få. Vi är mycket tacksamma och vet att deras bidrag hjälper Spelskapet att lyfta till nästa nivå.

För att komma till Activisions hemsida kan ni klicka på deras logo här nedan.

http://www.activision.com/

Annonser