Allt du behöver veta inför Spelskapet 2

Evenemang, Spelskapet 2: Safe Space Jam

Nu är det inte många timmar kvar tills årets spelhändelse drar igång. Hoppas att ni ser fram emot detta, för det gör verkligen vi. Här kommer en lista på allt du kan vilja ha koll på inför helgen.

Titta

Adressen till streamen är twitch.tv/spelskapet. Om du har (eller registrerar) ett konto på Twitch kan du också hänga med oss och de andra tittarna i chatten på samma sida. Schema och deltagare hittar du här.

Donera

Alla donationer vi tar emot under helgen går till tjej- och kvinnojouren Storasyster.

Enklast donerar du med Swish. Då skickar du pengar till 123-589 67 90. Det går också bra att donera via Paypal, till kontakt@spelskapet.se. Se donationssidan för mer information. Glöm inte att skriva med något donationsmål, om du vill att pengarna också ska gå till att förändra upplevelsen i strömmen (donationsmålen för varje spelblock hittar du i schemat).

Om du vill ha ytterligare valuta för dina pengar kan du också bjuda på  en diamond pickaxe från Minecraft som Mojang-teamet har signerat och donerat. Helt klart något unikt! Auktionen pågår till kl 11 på söndag.

Delta

Vi sänder live från Stockholm E-sport Arena i Stockholm. Arenan ligger i Inferno Onlines lokaler på Odengatan 60. Vill du vara med som publik på plats kan du maila oss på kontakt@spelskapet.se för att anmäla dig.

Annonser